Personvernerklæring

Databehandling og personvern

Formål

Anskaffelse og behandling av personopplysninger gjøres på bakgrunn av følgende hovedformål:

  • Målrette markedsføringen av annonsert innhold til relevant publikum.
  • Analyse av nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt, lagre informasjon for nettstedsanalyse og innhenting av informasjon for å kunne målrette markedsføringen av innhold på nettstedet. Les mer om hvordan informasjonskapsler kan administreres: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler

Nettsteds informasjonskapsler

Navn Formål Varighet
_ga Google Analytics brukes i forbindelse med analyse av nettstedet 0-24 måneder
_gid Google Analytics brukes i forbindelse med analyse av nettstedet 24 timer
_gdpr_consent Lagrer brukerens svar fra samtykke-pop-up 24 måneder

Tredjeparts informasjonskapsler

Domene Navn Formål
facebook.com fr Facebook brukes til analyse og markedsføring i forbindelse med Facebook Pixel

Personopplysninger

Personopplysninger som lagres om deg omhandler posisjonen din (basert på IP-adressen din), hvordan du navigerer på nettsiden og teknisk informasjon om nettleseren din og operativsystemet ditt. Opplysningene blir lagret i samsvar med hva du som bruker har samtykket til.

Databehandling, rettigheter og personvernombud

Holy Cow behandler informasjonen som er innhentet kun etter formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Informasjonen vil ikke bli solgt eller delt med andre med mindre det foreligger en databehandleravtale med en tredjepart. Databehandleravtalen vil ikke ha annet omfang enn formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Brukeren har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger og ellers de rettigheter som følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning. Brukeren kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av sine personopplysninger.

Holy Cow har utnevnt Ola Tau Hatlestad til personvernombud. Dersom du har forespørsler eller spørsmål som angår personvernerklæringen eller dine personopplysninger, send en e-post til ola@holycow.no